NBA

Els Cavs, protagonistes

NBA. LeBron James fa valer el seu criteri i aconsegueix que la franquícia de Cleveland traspassi mig equip l’últim dia del mercat

Com era d’esperar, el tancament de fitxatges de l’NBA va deixar un final digne al més pur estil americà, molt entretingut. Els que s’han mogut, mirant al play-off, han estat els Cavs. LeBron James va dir fa uns dies que es quedava però que no estava content amb el rendiment dels companys. La franquícia li ha fet cas i ha traspassat mig equip. Han aconseguit Rodney Hood, George Hill, Jordan Clarkson i Larry Nance jr. i s’han desfet de jugadors de qualitat com ara Isaiah Thomas, Derrick Rose, Jae Crowder, Iman Shumpert, Channing Frye i Dwayne Wade (que trobava a faltar el rol que tenia al seu antic equip, els Miami Heat), a més d’una importantíssima primera fase del draft d’aquest any. Tot sigui per LeBron.

Altres traspassos a destacar havien estat els de Blake Griffin als Pistons, Willy Hernangómez als Hornets i Nikola Mirotic als Pelicans. Els rumors d’operacions que incloguessin Marc Gasol i Ricky Rubio no es van concretar. Massa importants per a les seves franquícies i poc jugador desitjable per arribar-s’ho a plantejar.

La setena seguida

Quant a la jornada, nou partit i nou triomf dels Jazz (26-28), el setè consecutiu, aquest a Memphis contra uns Grizzlies en caiguda lliure (18-36 i cinc desfetes seguides). Els de Utah van tornar a estar liderats per Ricky Rubio (29 punts, 8 rebots i 3 assistències) i els locals per Marc Gasol (20-6-5). En la mateixa nit, triomf en la pròrroga dels Cavs (31-22) amb una cistella en l’últim segon de LeBron James (37-10-15) i el cinquè triomf en cinc partits dels Pistons (27-26) amb Blake Griffin (25 punts), que aquesta nit reben els Clippers a Detroit.

La jornada

Pistons - Nets

115 - 106

Heat - Rockets

101 - 109

Grizzlies - Jazz

88 - 92

Cavs - TWolves

140 - 138

Suns - Spurs

81 - 129

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)