ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Les dinàmiques

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra, a l’alça, primera prova del nou Divina Joventut de Carles Duran

El MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut s’enfronten aquest vespre en un duel entre dos equips amb dinàmiques completament oposades.

Els tricolor es presenten al partit enllaçant tres victòries, tres triomfs de molta qualitat contra el Barça, a la pista del Fuenlabrada i contra el Madrid. Molt solvent contra els equips que avui ocupen els vuit primers llocs (6-4), el salt definitiu de qualitat una vegada deixada enrere l’Eurocopa ha de venir guanyant contra els equips de la part baixa. A diferència de fa set dies contra el Madrid, Joan Peñarroya ja podrà disposar d’un Colton Iverson molt més integrat en la dinàmica del grup. Les bones sensacions que tenen a Andorra no les recorden a Badalona. L’equip verd-i-negre fa vuit partits consecutius que perd i arriba al matx d’avui amb Carles Duran al capdavant de l’equip després que el club destituís Diego Ocampo. Amb un parell de dies d’entrenaments, la mà de Duran a nivell tàctic difícilment es veurà, però cal esperar un canvi emocional en els jugadors.

En la primera volta, partit espectacular el que van jugar tots dos a l’Olímpic, amb triomf per a la Penya després de dues pròrrogues en un matx que els andorrans van perdre dues vegades.

204
punts
es van fer en el partit de la primera volta, un matx que el MoraBanc va perdre dues vegades i resolt 103-101 per a la Penya en dues pròrrogues.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)