FEB

Bàsquet

LEB Or

La desena de l’Actel

LEB Or. El Força Lleida torna a l’acció superant un dels equips de la part baixa, al qual domina en tot moment a partir del segon quart

ACTEL 70 CLAVIJO 62

ACTEL FORÇA LLEIDA:Ogungbemi (12), Dukanovic (10), Derksen, Martí (15) i M’Baye (6) –cinc inicial–; Feliu (7), Rubin de Celis (4), Sutina (3), Hermet (4) i Karena (9). 24/46 de 2, 5/17 triples (2 Dukanovic i 1 Ogungbemi, Feliu i Sutina), 7/13 tirs lliures, 35 rebots (7 Feliu i M’Baye), 13 assistències (7 Ogungbemi) i 73 de valoració (19 Martí).CLAVIJO:Adala (7), Cabot (6), Yates (12), Quintela (8) i Coggins (12) –cinc inicial–; Gutenius (4), Bravo (2), Balamou (7), Bieshaar i Martínez (4). 18/43 de 2, 6/27 triples (2 Coggins, Cabot i Quintela), 8/17 tirs lliures, 37 rebots (12 Yates), 2 assistències i 41 de valoració (15 Yates).PARCIALS:16-16, 25-19 (41-35); 21-13 (62-48) i 8-14 (70-62).COMENTARI:l’Actel Força Lleida va aconseguir la desena victòria de la temporada (10-12) a costa del Clavijo (6-16), al qual va dominar a partir del minut 13, quan va transformar un 24-22 en un 36-29 en quatre minuts. Poderós en el rebot i amb Martí i Dukanovic marcant el to ofensiu, els de Borja Comenge van fer un pas endavant defensivament en tornar del descans, i Ogungbemi va agafar el relleu de Dukanovic en l’anotació del perímetre, situant el 62-48 al final del tercer quart. Després, tot i no estar encertats, les distàncies es van mantenir fins a tres minuts (67-56), moment en què els visitants van fer un últim intent, estèril, per disputar el triomf.