ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Comença una nova temporada

Lliga Endesa. Primer partit del Barça Lassa amb Svetislav Pesic a la banqueta, contra el Bilbao al Palau

El Barça Lassa inicia aquest migdia al Palau Blaugrana, amb Svetislav Pesic al capdavant, una fase regular de quinze partits. “No és una nova etapa; és una nova temporada”, va emfatitzar el tècnic serbi en la seva presentació, amb la voluntat d’acotar públicament el radi d’acció de la seva feina i de deixar clar quin ha de ser l’enfocament dels jugadors a partir d’ara.

Taula rasa i a guanyar el primer rival, el RETAbet Bilbao, un equip que com els blaugrana ha hagut de fer un canvi de ritme a la banqueta amb la temporada en marxa –el croat Veljko Mrsic va ocupar el lloc de Carles Duran, que ahir va debutar amb la Penya–. El conjunt biscaí, amb Raül López en la direcció esportiva i immers avui a evitar unes de les dues places de descens, ha pagat el fet de tenir molt pocs jugadors amb l’experiència de jugar dos partits per setmana i, sobretot, amb el coneixement de l’ACB.

El Barça arriba al partit enllaçant tres derrotes, una sèrie que agafant els últims nou enfrontaments queda en 2-7. Respecte a l’anterior jornada, Pesic ha donat de baixa Edwin Jackson per reactivar Petteri Koponen.

He vist bona actitud i reacció dels jugadors. No canviarem gaires coses, però tenim molta motivació per competir
El primer objectiu és guanyar i el segon, fer-ho jugant bé. Des del primer minut hem de mostrar què hem vingut a fer
Svetislav Pesic
Pesic té molt clar què vol i ens ho ha transmès. Ens hem entrenat dos dies i no serà el nostre millor partit, però hem de guanyar
Pau Ribas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)