FCBQ

L’Olot perd en la pròrroga contra un rival que anota quinze triples

OLOT 79 SANT ANDREU 81

OLOT:Coma (12), Roca (22), Gutiérrez (1), Sala (4), Pujolar (9) –cinc inicial–; Labrador, Martí (4), Ramos (5), Rius (22). 3 triples: 2 Roca i 1 Ramos. 24/31 en tirs lliures. 21 faltes personals..SANT ANDREU:Lozano (16), Goñalons (8), Peysere, Salgado (7), Grau (16) –cinc inicial–; Rams (11), Cuesta, García (2), Pueo (21). 15 triples: 6 Pueo, 4 Lozano, 3 Rams, 1 Goñalons i 1 Salgado. 6/13 en tirs lliures. 29 faltes personals.PARCIALS:15–25, 21–14, 14–20, 17–9 i 11–13.COMENTARI:L’Olot va perdre contra un rival molt encertat. El mal primer quart de les olotines va provocar que haguessin d’anar a remolc tot el partit. Tanmateix, la bona defensa en l’últim període va permetre a les locals forçar la pròrroga. En el temps extra però, el Sant Andreu va seguir molt precís des del triple i es va emportar el matx.