FEB

Derrota perillosa amb un rival directe

EBA. El bon debut de Hasain Bunnell (20 punts i 9 rebots) no evita caure a Sants en un partit força igualat

JAC SANTS 72 SALT 70

JAC SANTS:Ruf (17), Fernández (2), Rodríguez (5), Marco (7) i Balastegui (7) –cinc inicial–; Mas (12), González (5), Simon, Halfacre, Renau (17). 17/35 en tirs de dos, 9/22 en triples (5 Renau, 1 González, Rodríguez, Marco i Balastegui) i 11/16 en tirs lliures. 28 rebots (7 Marco), 10 assistències (4 Balastegui) i 68 de valoració (20 Ruf).SALT:Ferragut, Planas (5), García (11), Gorga (20) i Wimbish (26) –cinc inicial–; Wilson (5), Pujolràs, Nadal (3), Pons, Piqueras. 21/36 en tirs de dos, 5/20 en triples (2 García, 1 Nadal, Planas, Wimbish) i 13/17 en tirs lliures. 32 rebots (11 García), 4 assistències (Ferragut, Planas, Pons i García) i 68 de valoració (26 Wimbish).PARCIALS:18-19, 24-23 (42-42), 16-17 (58-59) i 14-11 (72-70).

Sisena derrota consecutiva del Salt i, en aquest cas, contra un rival directe en la zona baixa. El JAC Sants va igualar l’average de l’anada i ja està amb les mateixes victòries que els saltencs, que, tot i el bon debut de Hasain Bunnell (20 punts i 9 rebots), segueixen flirtejant amb el descens.

La posada en escena va ser bona. I és que el poder de la nova parella interior estrangera –Wimbish i Bunnell– va fer mal a la zona des del primer quart. Tot i algun problema en el rebot defensiu per culpa dels exteriors barcelonins, i alguna cistella local sobre la possessió, el Salt va arribar a manar per vuit punts en el segon quart. Els triples de Renau i dues cistelles llunyanes al final de cada període van deixar un marcador totalment obert en el descans, amb l’empat a 42.

Els de Miquel Martínez van repetir una bona sortida en el tercer quart, en què el partit ja va esdevenir un intercanvi de cistelles, sense marges importants a l’electrònic. Va ser en el darrer acte, i amb defenses zonals per part de tots dos equips, quan l’encert, com sol passar, va decidir. La defensa local va prioritzar tancar-se sobre els dos pivots visitants, deixant tirs alliberats, que no van entrar. Amb quatre punts de diferència i 30 segons per endavant, el Salt no va poder arribar a més.