NBA

Toronto i Houston, decidits a lluitar

NBA. A Boston, els Cavs irrompen amb victòria en l’homenatge a Paul Pierce

Els Toronto Raptors, que van guanyar còmodament els Hornets, ja s’han col·locat primers de la conferència est, i els Houston Rockets, a la conferència oest, no donen descans als Warriors, que amb la victòria contra els Mavericks ja n’encadenen vuit de consecutives. En canvi, la conferència oest s’ha posat d’allò més emocionant, i hi ha una lluita per entrar al play-off que va des de la cinquena posició fins a la desena.

Els nous Cavs van guanyar els favorits, els Celtics, la nit en què retiraven la samarreta de Paul Pierce, tot un emblema de la franquícia en l’últim campionat guanyat. Amb aquesta victoria, els Cavs ja n’encadenen tres (33-22).

També van guanyar els Thunder, que sense dos dels seus millors jugadors (Melo i Westbrook), van fer un gran partit contra els Grizzlies. Marc Gasol va fer bons números (18 punts, 6 rebots i 2 assistències), però no van ser suficients per poder lluitar pel triomf. És la sisena derrota consecutiva dels Grizzlies (18-37).

Ricky Rubio no va poder jugar per molèsties al maluc, però els Jazz van guanyar els Blazers en un partit important per lluitar pel play-off. Des de fa unes setmanes que sembla que han encertat l’estil de joc. En el pròxim partit, contra els Spurs de Pau Gasol, es demostrarà si tenen possibilitats de ser una de les sorpreses en la lluita per l’anell.

La jornada

Raptors- Hornets

123 - 103

Pistons- Hawks

115 - 118

Cavs- Celtics

121 - 99

Knicks - Pacers

113 - 121

Mavs - Rockets

97 - 104

Kings - Timberwolves

106 - 111

Grizzlies- Thunder

92 - 110

Jazz- Blazers

115-96

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)