FEB

La continuïtat és projecte

Lliga Femenina. L’Spar Citylift Girona presenta la renovació de Nádia Colhado i el president, Cayetano Pérez, confirma que en vindran més: “Estem parlant amb altres jugadores de l’equip”

L’Spar Citylift Girona va escenificar ahir l’acord de renovació amb Nádia Colhado (1,93 m, 1989) fet públic dimarts, la segona jugadora confirmada per a la temporada vinent després de Núria Martínez –en el cas de la base el contracte va més enllà i és vigent fins al 2020–. Tenir les dues jugadores més determinants de l’equip amb contracte més enllà del juny d’aquest any són els efectes més visibles de l’entorn d’estabilitat econòmica en què viu el club en l’actualitat, però té més significacions. Les remarcava el president, Cayetano Pérez, després de felicitar-se per la renovació de la pivot brasilera.

“Estem molt satisfets de reforçar i consolidar l’equip durant la temporada. És el plantejament que teníem des de l’estiu. La continuïtat és també un missatge de projecte, indispensable per identificar l’equip amb l’afició, una eina molt potent per fer club.” En aquest sentit, anava més enllà i reconeixia que Martínez i Colhado no seran les úniques. “Tenim un bon equip i creiem que hem d’anar-lo consolidant, i efectivament estem parlant amb altres jugadores per renovar-les, sí.” És a dir, els resultats són importants però no ho són tot. “Volem fer un joc vistós, el fem i la gent gaudeix”, explicava. “Treballem en aquesta línia perquè si juguem bé i anem guanyant partits tard o d’hora ens arribaran els títols.”

Dins i fora la pista

Colhado, fitxada aquest estiu procedent del Guipúscoa, és la jugadora més valorada de l’Spar Citylift (16,1), amb unes mitjanes de 12,7 punts (56% de 2), 8,7 rebots, 0,7 assistències i 0,8 taps en 25:05 minuts. “Estic molt contenta per la renovació. Em sento molt bé aquí a Girona, tant a la pista com també a fora i amb les companyes”, deia. I hi afegia: “Si no estic bé fora del camp no puc rendir bé, i des del primer dia vaig sentir-me molt a gust amb tothom. Al començament va ser una mica difícil pel problema al canell, però un cop superat això tot ha anat molt bé.” Colhado ha estat l’MVP de la jornada en dues ocasions. “A partir d’ara cada partit és una final”, rematava.

Estic molt contenta per la renovació. Em sento molt bé aquí a Girona, tant a la pista com a fora i amb les companyes
Si no estic bé fora del camp no puc rendir bé, i des del primer dia vaig sentir-me molt a gust amb tothom
Nádia Colhado
Estem molt satisfets de reforçar i consolidar l’equip durant la temporada. És el plantejament que teníem des de l’estiu
La continuïtat és també un missatge de projecte, per identificar l’equip amb l’afició, una eina per fer club
Cayetano Pérez
16,1
de valoració
per partit acredita Colhado, la millor de l’Spar en aquest concepte, amb un sostre de 38 (13a jornada).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)