ACB

bàsquet

joventut

La Penya, ultimàtum d’un mes

Lliga Endesa. El consell d’administració del Joventut convoca junta general extraordinària d’aquí a uns 30 dies amb la liquidació de l’entitat sobre la taula; es desconvocarà si es desencalla la situació per rebre els diners que hi ha a la fundació

La Penya no va aconseguir ahir el seu objectiu de poder rebre els diners de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet i va decidir donar aproximadament un mes de marge per intentar desencallar la situació. El consell ha convocat junta d’accionistes extraordinària per plantejar el tancament de l’entitat. Dimecres hi haurà una nova reunió entre Penya, Ajuntament i Generalitat. De la reunió d’ahir el Joventut va aconseguir l’ingrés de les dues primeres mensualitats de l’acord de patrocini que té amb l’Ajuntament i percebrà sobre els 140.000 euros. Aquest estava congelat fins que la Penya no justifiques les subvencions rebudes del 2014 i 2015. Però el principal objectiu de la Penya era aconseguir els diners que hi ha a la Fundació, uns 700.000 euros, que necessiten un informe favorable del secretari i de l’interventor de l’Ajuntament i, quan hi sigui, ha de passar pel ple perquè s’aprovi. Això portarà un cert temps. Sí que es van posar les bases per poder-ho portar a terme. Entre els patrons hi ha un representant de cada partit polític i l’alcaldessa Dolors Sabater n’és la presidenta. També hi va assistir el Secretari General d’Esports de la Generalitat Gerard Figueras per intentar ajudar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)