FCBQ

Punt i seguit amb triomf

Copa Catalunya femenina. Les grupistes tanquen la primera fase amb solvència al Lluís Bachs, abans d’afrontar la lliga per l’ascens a LF2

geieg 83 TARRAGONA 51

GEIEG GVC GAESCO:Bagaria, Bartolí (12), Comella (17), Pairó (15), Bender (9) –cinc inicial–; Martín (5), Solé (2), Jòdar, Moya (3), Soler (2), González (3). 9 triples: 3 Comella i Coma, 2 Bartolí, 1 Martín. 10/14 en tirs lliures. 23 faltes personals.TARRAGONA BÀSQUET:Fort, Watson (13), Romeu (4), Pascual (10), Vilamajor (6) –cinc inicial–; Ejimeno (6), Villamajor (1), López, Vadillo (8), García (3), Ferrús. 6 triples: 2 Ejimeno i Pascual, 1 Vilamajor i García. 9/22 en tirs lliures. 16 faltes personals.PARCIALS:22-12, 22-18, 20-8 i 19-13.COMENTARI:Nova victòria del GEiEG GVC Gaesco, que ahir va tancar la primera fase de la lliga de forma solvent al Lluís Bachs (tercer classificat), dominant el rebot (set més que el Tarragona) i amb un 40% en triples. Les de Joan Torralba van dominar sense problemes de principi a fi, amb una gran sortida i pujant línies des dels primers minuts (22-12 primer quart). A partir d’aquí, el tècnic gironí ha aprofitat per provar coses en aspectes defensius, de cara a la segona fase de la lliga, que començarà en dues setmanes, per a l’ascens a lliga femenina 2. Amb aquest triomf, el GEiEG compleix els objectius de la temporada amb un grup molt jove. I és que, ahir, fins a tres júniors van ser a la pista, també per les baixes, en l’equip dirigir per Joan Pau Torralba.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)