ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Karnowski podria deixar el MoraBanc

Lliga Endesa. Peñarroya té un excedent de pivots (Iverson, Stevic, Diagné, Sanè i Shurna) i el podrien cedir, també a l’ACB

L’aturada de l’ACB ha arribat en un moment històric per al MoraBanc, que encadena quatre victòries seguides per primera vegada en la seva etapa moderna a l’ACB. Però també ha generat un teòric problema. Amb el fitxatge d’Iverson i Sanè –era temporal, però el club el podia renovar automàticament fins a final del curs–, juntament amb Stevic, Diagné, Shurna i Karnowski, el tècnic Joan Peñarroya té un excedent de jugadors interiors. A més, estan pendents del retorn de Burjanadze. Això no és gaire positiu en un equip que juga un partit per setmana i no hi ha minuts per a tothom, perquè pot generar mal ambient. És per això que el club es podria plantejar trobar una sortida a Karnowski, a qui li queda aquest curs i un més de contracte. El polonès va ser una aposta a l’estiu, però no ha aportat el que s’esperava. El director esportiu del MoraBanc Francesc Solana no va fer cap referència a Karnowski, però sí al fet que un pivot quedarà fora de les convocatòries: “Si el jugador que quedi fora de les convocatòries vol trobar una sortida l’ajudarem a trobar-la perquè estigui a gust.” El fet que estigui donat de baixa a l’ACB permet que pugui fitxar per un club de la lliga, tot i que el termini per canviar d’equip a l’ACB va acabar fa tres setmanes.

Amistós contra el Pau

D’altra banda, per no estar aturat, el MoraBanc –sense els internacionals Albicy, Blazic, Jaime Fernández i Karnowski– jugarà divendres a Lesat, una població a mig camí entre Andorra i Pau, contra el Pau Ortès –12è classificat a França–, que ha canviat de tècnic. Dissabte el MoraBanc va jugar a Badalona contra la Penya a porta tancada per no perdre el ritme.

Si el jugador que quedi fora de les convocatòries vol trobar una sortida l’ajudarem a trobar-la perquè estigui a gust
Per no perdre el ritme per l’aturada, vam jugar un amistós a Badalona i en jugarem un contra el Pau
Francesc Solana
DIRECTOR ESPoR. DEL MORABaNC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)