FEB

Josep Pérez sentencia

LEB Or. Quan el Prat estava més encallat, un triple del base assegura la victòria en un partit molt defensiu

EL PRAT 65 OVIEDO 61

EL PRAT:Martí (14), Andriuskevicius (6), Pérez (20), Agada (12) i Blanco; Johnson, Camarasa, Blanch (5) i Campbell (8). 18/35 de 2, 6/28 de 3 (3 Pérez, 2 Martí i 1 Blanch), 11/17 tirs lliures, 37 rebots (10 Martí), 11 assistències (4 Andriuskevicius) i 69 de valoració (21 Martí).OVIEDO:Barro (13), Santana (7), Pérez (10), Geks (16) i Belemene (2); Rinkunas (5), Karahodzic (2), González (6), Novak i Vrkic. 14/31 de 2, 7/24 de 3 (3 Pérez i Geks i 1 Rinkunas), 12/19 tirs lliures, 32 rebots (11 Barro), 6 assistències (3 Geks) i 52 de valoració (24 Barro).PARCIALS:17-16, 21-8 (38-24), 11-23 (49-47), 16-14 (65-61).

Sense Cate (amb Romania) el Prat va perdre contundència i, després d’un segon quart grandíssim (38-24) es va col·lapsar completament (2-18 i 40-42) però va saber aturar el cop i arribar a un desenllaç favorable, rematat amb un triple de Josep Pérez (10 punts en el primer quart i 8 en l’últim) per assegurar una victòria vital per descastar l’Oviedo com a rival.

El grau d’intensitat defensiva va marcar les muntanyes russes: de l’11-0 (amb 8 punts d’Agada) en el segon quart (32-23) a l’abús del bot i falta de circulació de pilota dels locals en el tercer –gairebé sis minuts sense anotar després del 40-26 inicial–. Però Martí –ahir clau– va rescatar l’equip a temps amb un triple (43-42) i en l’últim quart el Prat va ser més consistent d’inici, l’Oviedo va tenir problemes físics en els interiors (Barro i González) i, amb 58-55, un rebot d’atac d’Andriuskevicius i el triple de Josep Pérez van trencar una fase de males decisions i precipitacions dels dos equips.