FCBQ

El CEB Girona es desinfla a sis minuts del final

Copa Catalunya. Un parcial clau d’1-8 treu definitivament del partit els gironins

ceb girona 58 alpicat 65

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (7), Justícia (7), Mora (5), Revilla (4), Artacho (16) –cinc inicial–; Rigat (7), Duran, Espinosa (10), Valls (2), Alonso, Pujol, Cedacers. 3 triples: 1 Tort, 1 Rigat, 1 Justícia. 11/17 lliures. 16 faltes. Eliminat: Valls.ALPICAT:Planella (10), Vinós (6), Lafuente (16), Solsona (6), Garrabe (8) –cinc inicial–; Bergada, Duch (6), Villafranca (4), Treviño (2), Vallverdú (7), Stankevits (2). 8 triples: 3 Lafuente, 2 Duch, 1 Garrabe, 1 Vallverdú, 1 Vinós. 11/16 en tirs lliures. 21 faltes personals.PARCIALS:18-19, 13-13, 14-17, 13-14.

Derrota gironina a casa contra un dels rivals de la zona alta de la classificació, que va saber aferrar-se sempre al partit, sense gaires diferències i incomodant sempre un CEB desencertat en la segona meitat. La sortida va ser prou bona, en un quart anotador i amb bon equilibri dels locals (11-8 en el minut 6). Tres triples visitants van igualar el matx, que en el segon període va travar-se. L’Alpicat es va tancar i van començar els problemes, amb set tirs lliures lleidatans abans del descans (31-32). En la represa els de Morejón van fallar massa sota cistella i en el darrer període, amb 52-53 i sis minuts per jugar-se, l’Alpicat va trencar amb un 1-8 suficient i definitiu.