FCBQ

El Palamós s’imposa a l’Escala en un festival de triples

l’escala 75 palamós 93

L’ESCALA:Esponella (33), Martí (10), Soler, Usán (2), Alonso –cinc inicial–; Quintana (2), Cantenys (12), Martini (16), Ferrer, Bosch. 11 triples: 7 Esponella, 3 Martini, 1 Cantenys. 6/9 t.ll. 16 faltes.PALAMÓS:Serra, Juanola (30), Ureña (8), Marcos (10), Jordà (6) –cinc inicial–; Latorre (16), Iruela (10), García (13). 19 triples: 5 Juanola, 4 Latorre, 3 Iruela, 2 García, 2 Jordà, 1 Marcos, Ureña. 10/14 en tirs lliures. 13 faltes.PARCIALS:27-25, 20-25, 17-24, 11-19.COMENTARI:L’Escala va perdre a casa en un partit molt igualat fins al segon període. El festival de triples dels dos equips, 30 en total, van situar el 47-50 en el descans. Va ser un matx en què els atacs es van imposar a les defenses. En l’últim quart el Palamós va tancar el partit amb un parcial de 4-19 que va deixar els locals sense cap possibilitat de remuntada.