NBA

Els Rockets es mantenen en la primera posició

NBA. L’equip de Houston ha anotat 15 triples en un partit igualat però amb un James Harden que ha decidit (41 punts, 8 rebots i 7 assistències). La dotzena victòria seguida manté els Rockets líders de la conferència oest

La jornada

Hornets - Pistons

114 - 98

Cavs - Spurs

94 - 110

Wizards - Sixers

109 - 94

Bucks - Pelicans

121 - 123

Nuggets - Rockets

114 - 119

James Harden lidera la dotzena victòria dels Rockets (41 punts, 8 rebots i 7 assistències) en un partit en el qual l’alta productivitat des del triple (15) ha aconseguit marcar les distàncies contra els Nuggets. Tot i així, l’equip de Denver ho ha tornat a intentar fins al final però James Harden ho ha impedit amb una cistella decisiva en l’últim minut.

Els Pistons han perdut contra els Hornets en un partit entre dos equips que estan en posicions per obtenir una plaça de play-off. L’equip de Michael Jordan enllaça 4 victòries.

Els Pelicans han fet un gran tercer quart (38-19) que ha retallat la diferència dels Bucks, que havien arribat a guanyar de 17 punts. Els Pelicans ho han aprofitat i s’han emportat el partit a la prorroga.

El joc col·lectiu dels Spurs ha guanyat a les individualitats dels Cavs. Han estat a davant quasi tot el partit amb 7 jugadors que han arribat als 10 punts. En canvi LeBron, s’ha quedat molt sol en el seu equip amb 33 punts, 13 rebots i 9 assistències.

Els Wizards han guanyat sense el seu jugador franquícia John Wall. L’equip de Washington marca les distàncies contra els Sixers per obtenir la millor posició de cara al play-off de la conferència est.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)