NBA

Els Raptors i els Rockets no afluixen

NBA. Mantenen el lideratge tot i les victòries de Warriors i Celtics, que mantenen la pressió. Bona actuació sense premi de Marc Gasol i Ricky Rubio

La jornada

Lakers- Hawks

123 - 104

Grizzlies - Celtics

98 - 109

Bulls - Nets

87 - 104

Warriors - Knicks

125 - 111

Pistons - Raptors

94 - 123

Warriors - Thunder

112 - 80

Suns - Pelicans

116 - 125

Magic - Thunder

105 -112

Pacers - Mavericks

103 -109

Rockets - Jazz

96 -85

Timberwolves - Kings

118 -100

Els Raptors han guanyat els Pistons amb les grans aportacions de DeRozan (20), Lowry (20) i Ibaka (19). Amb aquesta victòria mantenen la primera posició en la conferència est. Fins a 6 jugadors dels Pistons han arribat als 10 punts però no ha sigut suficient contra el joc col·lectiu dels Raptors.

Els Rockets han obtingut la tretzena victòria consecutiva tot i la falta d’encert des del triple que han tingut en la primera meitat (2/15). L’aportació del jugador dels Rockets Mbah a Moute en l’últim quart (15 punts) i les pèrdues de pilota dels Jazz durant tot el partit (22) han sigut clau. Ricky Rubio ha sortit de titular i ha aportat 14 punts, 3 rebots i 5 assistències.

Marc Gasol quasi ha fet un triple-doble amb els Grizzlies (17 punts, 8 rebots i 8 assistències) però els 8 triples dels Celtics en el primer quart han marcat el ritme del partit. L’equip de Boston segueix en la lluita pel lideratge de la conferència est.

Els Warriors mantenen la lluita per la primera posició de la conferència oest amb tres jugadors que han arribat als 20 punts (Curry, Durant i Thompson). Els Knicks han lluitat fins a la mitja part però el gran encert dels Warriors ha marcat les distàncies en el partit.

Anthony Davis ha liderat els Pelicans en la sisena victòria consecutiva amb 53 punts, 18 rebots i 3 assistències. Els Pelicans han fet un gran tercer quart (24-38) per capgirar el resultat i emportar-se el triomf.

Els titulars dels Magic han mantingut viu l’equip contra els Thunder però la gran aportació dels suplents d’OKC (48 punts) ha decidit el partit.

Inesperada derrota dels Pacers contra els Mavericks en un partit en què l’aportació dels suplents (34 punts) ha sigut clau.

Els Lakers ja comencen a jugar com l’equip que s’esperava a principi de temporada: han guanyat els Hawks amb 9 dels 10 jugadors de l’equip de Los Angeles aportant 10 punts o més.

Els Timberwolves no han notat la manca del seu jugador franquícia Jimmy Butler i han guanyat els Kings. L’equip de Minnesota manté el tercer lloc a la conferència oest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)