ACB

Partit lleig, triomf importantíssim (55-61)

Lliga Endesa. El Barça Lassa supera l’UCAM Múrcia en una tarda amb molt poc encert

Després de dues derrotes en l’Eurolliga el Barça Lassa (14-7) ha tornat a tastar el sabor de la victòria (55-61) aquesta tarda a Múrcia (10-11), en un partit lleig i sense encert que no s’ha decidit fins als últims tres minuts. Tomic i Ribas han anotat 13 punts, Claver 12 i Jackson 9.

La primera meitat ha estat molt espessa, amb un Múrcia molt agressiu i el Barça entrant poc a poc en ritme de partit. Les cistelles han anat molt cares, pel desencert en el tir exterior –5/25 triples entre tots dos equips– i, en el cas blaugrana, per les pèrdues i les imprecisions en situacions franques de tir. Després del 13-15 del primer quart, 9-11 en el segon i 22-26.

L’equip ha tornat jugant amb més ordre en atac i n’ha tret profit (25-34), però la poca contundència tancant el rebot li ha fet perdre confiança i ha esperonat els locals (32-36). Sis punts de Jackson han situat el 38-42 al final del tercer quart. Les errades en triples alliberats han permès els d’Ibon Navarro igualar (45-45, 33’), i el Barça ha connectat amb Tomic per obrir una petita escletxa (47-52, 35’). Punt a punt, rebot a rebot, imprecisió a imprecisió si bé portant la iniciativa en tot moment, el resultat no s’ha definit fins a dos minuts del final, de nou trobant Tomic i amb 0-6 de parcial (50-59).

El proper partit dels blaugrana serà divendres al Palau Blaugrana (21 h), en l’Eurolliga, contra l’Estrella Roja.