FEB

Es desfan al final

EBA. Un 10-2 a tres minuts del final posa fi a les aspiracions del Bàsquet Girona, que es manté tercer

UBSA 74 B. GIRONA 67

UB SANT ADRIÀ:Pérez (6), Halling (4), López (10), Reyes (12), Moix (14) –cinc inicial–; Riba, Farrés, Piñero, Lobo (6), Ruzafa (10), Amo (9), Fleurima (3). 17/40 en tirs de dos, 6/25 en triples (2 López, Moix, Ruzafa) i 22/29 en tirs lliures. 34 rebots (9 Reyes), 6 assistències (2 López i Pérez) i 69 valoració (15 Moix).BÀSQUET GIRONA:Manchón (15), Costa (13), Cuéllar (8), Kobic (2) i Alzamora (7) –cinc inicial–; Juscafresa (4), Suskavcevic (3), Valera (2), Carrasco (6), Pascua, Dos Santos (7). 16/39 en tirs de dos, 6/21 en triples (3 Manchón, 2 Costa, 1 Carrasco) i 17/23 en lliures. 34 rebots (8 Dos Santos), 13 assistències (3 Costa i Juscafresa) i 53 valoració (13 Costa).PARCIALS:13-17, 23-13 (36-30), 18-19 (54-49) i 20-18 (74-67).

Derrota en un matx igualat en què en els instants clau els locals van tenir més encert. En un primer quart competitiu, el Bàsquet Girona va tancar el període amb 13-17 i bones sensacions. Va ser en el segon quan l’UBSA, amb 17-23, van capgirar el resultat amb un 19-7 (36-30 al descans). En la represa Costa i Moix van agafar el protagonisme, i van portar el partit amb un marge semblant al tram decisiu (54-49), un darrer quart en què els dos triples inicials de Moix van fer mal. Amb 63-60 i a tres minuts del final, un 10-2 amb quatre tirs lliures de Pérez i dos triples de Ruzafa van deixar un 73-62 inabastable per als de Costa.