NBA

Aquests Rockets ja fan història

NBA. Ricky Rubio guanya a Sacramento i continua somiant el seu primer ‘play-off’

Quinze victòries seguides. I això ja són paraules majors. Aquesta és l’actual ratxa d’uns Rockets que la matinada de diumenge van superar un dels equips més competitius de l’est, els Celtics, amb 29 punts de Gordon, 26 de Harden i 21 d’Ariza. El líder de l’oest i de la lliga (49-13) presenta ja la millor ratxa de la lliga i iguala la segona de la història de la franquícia texana, evocant l’equip d’Olajuwon (el rècord està en 22 la temporada 2007/08).

També vol trencar amb la història, en aquest cas amb el seu malefici personal, el català Ricky Rubio, que continua fregant la zona de play-offs. El base, amb 10 punts, 8 rebots i 6 assistències, va especular amb el triple doble i va liderar el triomf a Sacramento, que l’apropa una mica més al seu somni de poder aspirar per primer cop a la lluita per l’anell al final de la fase regular. Un altre que va apropar-se i molt al triple doble va ser Pau Gasol (19 punts, 10 rebots, 8 assistències) en la derrota dels Spurs contra els Lakers. El seu germà, Marc, també va perdre, a Orlando, però en aquest cas sense la seva participació, ja que el tècnic dels Grizzlies, JB Bickerstaff, li va donar descans.

Pel que fa també a l’oest, els Blazers continuen en posicions de privilegi –líders ja de la Divisió Nord-oest–, després de superar la visita dels Thunder, amb 28 punts de McCollum i 20 de Lillard. Els 30 punts i 11 rebots de Westbrook van aturar el conjunt de Portland, que va sumar la sisena victòria consecutiva. Un altre destacat de la jornada va ser l’escorta dels Nuggets, Gary Harris, que amb 32 punts va liderar el triomf contra els Cavs de James (25 punts).

La jornada

Magic - Grizzlies

107 - 100

Cavaliers - Nuggets

117 - 126

Heat - Pistons

105 - 96

Rockets - Celtics

123 - 120

Spurs - Lakers

112 - 116

Blazers - Thunder

108 - 100

Kings - Jazz

91 - 98

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)