ACB

Molt a l’alça

Lliga Endesa. Cinquè triomf consecutiu de l’Andorra, aquest cop contra un rival directe per entrar al ‘play-off’

Pavelló: Pab. Dep. Tenerife Santiago Martín
TitularT DorsalD NomN Temps jugatTJ PuntsP Dos punts2P Tres punts3P Un punt1P Rebots defensaRD Rebots ofensaRO AssistenciesAS Pilotes recuperadesPR Pilotes perdudesPP TapsTAP FaltesFC ValoracioVAL
* Equip titular

El MoraBanc Andorra demana pas. El demana i si no l’hi donen se l’agafa perquè té prou joc i substància per fer-ho.

A Tenerife, contra l’Iberostar, l’equip de Joan Peñarroya va encadenar la cinquena victòria, un triomf amb valor doble perquè va ser contra un rival directíssim per jugar el play-off i al qual ja havia derrotat en la primera volta. Cinc d’una tirada, set en els últims deu partits i un 12-9 de balanç global. I el segon classificat a només dos partits. I que vinguin.

Andrew Albicy li va donar un primer bon moment, ahir, amb ritme i clarividència (8-12, 5’), però els locals van saber minvar-li el to, a l’equip. Jaime Fernández va entrar en acció i, amb un posat defensiu important, els tricolor van refer-se (21-25, 15’). L’Iberostar s’havia de treballar cada punt i va créixer, Albicy va frenar-lo i, tornant del descans (35-38), Jaime va entrar en ebullició (42-48). Dominant l’espai central del camp, foradant-lo jugant amb perpendicularitat. Jankovic el va entendre i el MoraBanc va enfocar definitivament el triomf (50-59, 30’), una victòria que en l’ordre ofensiu coordinat per Albicy, Sanè, confirmat ahir pel club fins a final de temporada, va acabar de lligar (52-68, 35’). I que vinguin.

0
punts
de l’Iberostar en la segona part després d’alguna de les cinc pilotes perdudes andorranes. En la primera van ser 12 punts de 10 pèrdues.
18
punts
dels 21 de l’Andorra en el tercer quart (15-21) anotats entre Fernández (10) i Jankovic (8). En l’últim, Sanè va signar-ne 11 dels 19 de l’equip.
20
tirs lliures
intentats pels locals en la primera meitat (15/20), per només sis del MoraBanc (5/6).