FCBQ

Partit inconsistent del CEB i derrota clara

Copa Catalunya. Els badalonins han superat en ganes un CEB desconnectat

CÍRCOL 76 CEB GIRONA 57

CÍRCOL COTONIFICI BADALONA:Callau (5), Forteza (14), Arregui (8), Molina (4), Gotzens (13) –cinc inicial–; Eñeso (19), Carreras (3) Arimont, Jerez (6), Cascón (3) i Martínez (1). 12 triples: 4 Gotzens, 4 Eñeso, 2 Forteza, 1 Callau i 1 Carreras. 8/12 en tirs lliures. 15 faltes personals.CEB GIRONA CITYLIFT:Rigat (1), Justícia (7), Espinosa (9), Artacho (13), Valls (6) –cinc inicial–; Mora (2), Pujol (3), Duran (2), Revilla (10), Luque, Pantrigo (4) i Paulí. 5 triples: 2 Justícia, 1 Pujol, 1 Pantrigo i 1 Espinosa. 6/9 en tirs lliures. 11 faltes personals.PARCIALS:22–17, 21–17, 19–15 i 14–8.

El Girona no va trobar la manera d’entrar en el partit i va cedir de manera clara. Un parcial de 15-3 en el primer quart va marcar la diferència. A partir d’aquí, els homes d’Albert Morejón van anar a remolc. En la represa, va haver-hi una tímida reacció gironina que va ajustar el resultat (45-42) però, al final del tercer quart, el Círcol ja s’havia tornat a escapar. La tova defensa i l’encert local (12 triples convertits) en moments clau van deixar sense possibilitat de victòria els visitants.