FCBQ

Inici incontestable

Bàsquet. Copa Catalunya femenina (perman.). El Banyoles comença la fase de permanència amb un triomf importantíssim

BENCRIADA 64 st. nicolau 43

BENCRIADA BANYOLES:Llagostera (7), Thió (10), Comte (1), Duch (7), Moreno –cinc inicial–; N. Trabal (2), Ferreiro (10), Valera (9) i H. Trabal (5). 5 triples: 3 Ferreiro, 1 Valera i H. Trabal. 16/27 tirs lliures. 20 faltes.SANT NICOLAU:Pérez (2), Lloret (10), Verge (11), Valart (8), Bonet (4) –cinc inicial–; Oliver, Ubia (1) i Aguilera (3). 4 triples: 2 Lloret i 2 Valart. 7/15 tirs lliures. 28 faltes.PARCIALS:8-12, 20-3, 9-21 i 14-7.COMENTARI:Victòria tan contundent com imprescindible del Bencriada, que comença la fase de permanència de la millora manera possible, superant sobre la pista el Sant Nicolau –al qual iguala en victòries–en un dels millors partits de l’equip banyolí. La forta pressió a tota la pista –que les jugadores de Sandra Ventura ja havien posat en pràctica en els darrers partits– va asfixiar l’equip sabadellenc, que en tot el segon quart només va poder anotar tres punts. Les banyolines també van gaudir d’un bon encert que va permetre que les diferències al descans fossin de 23 punts (38-15). A la sortida dels vestuaris, les jugadores visitants van intentar capgirar la situació i reduint les diferències fins al voltant dels 10 punts. Però el Bencriada, conscient de la importància del matx, va mantenir el seu joc durant el tram final del partit i la victòria no va perillar en cap moment.