NBA

Duel català molt desigual

NBA. El doble doble de Ricky contra el pitjor equip empeny encara més els Jazz al ‘play-off’

La jornada

Pistons - Bulls

99 - 83

Pacers - Hawks

112 - 87

Raptors - Rockets

108 - 105

Grizzlies - Jazz

78 - 95

Bucks - Knicks

120 - 112

Pelicans - Wizards

97 - 116

Nuggets - Lakers

125 - 116

Blazers - Warriors

125 - 108

Kings - Magic

94 - 88

Clippers - Cavs

116 - 102

“L’objectiu és estar al play-off. Anem pel bon camí.” Més clar no ho pot dir Ricky Rubio, que amb un doble doble (15 punts i 10 rebots) contra el pitjor equip de la lliga va apropar encara més els Jazz a la lluita per l’anell. I és que al davant, poc va poder fer dissabte a la matinada Marc Gasol, amb uns Grizzlies enfonsats. El duel català va ser força desigualat i els nou punts i onze rebots del pivot de Sant Boi no van servir de res.

No tan esperats i previsibles van ser els resultats a Toronto i Portland. Els Raptors van aturar la ratxa triomfal –17 victòries consecutives– del millor equip de la competició, els Rockets, que van cedir als 30 punts de Kyle Lowry. Els 40 punts de Harden no van evitar el trencament de la segona millor ratxa de la història de la franquícia texana. Per la seva banda, els Warriors, amb 40 punts de Durant, també van encaixar una desfeta contra uns Blazers –30 punts de McCollum i 28 de Lillard–, que ara ja tenen la nova millor ratxa: nou victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)