ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Repte majúscul

Lliga Endesa. La Penya, ja contra rellotge, intentarà contra un equip superior posar fi a 10 derrotes seguides

Cada vegada queden menys oportunitats i cada vegada la motxilla és més gran. Queden tretze jornades i molts reptes per intentar evitar el que ningú vol sentir: el descens a LEB Or. Després de deu derrotes consecutives avui el Divina Joventut intentarà assolir un repte encara més difícil, superar el Baskonia, un dels millors equips d’Eurolliga i que està en la segona posició de l’ACB igualat amb el Barça i el València, a qui no vol cedir ni un pam. Els verd-i-negres intentaran, doncs, fer saltar la sorpresa contra un equip superior en talent, en intensitat i en tot.

Però la Penya ha de tenir més desig perquè té més necessitat i pel factor Palau Olímpic. És per això que el club ha convertit el matx en el dia de suport de tots els clubs de la ciutat, els que formen part del Badalona Bàsquet Base (BBB) perquè assisteixin al partit i crear així un gran ambient. En la presentació de la Penya hi haurà un representant de cada club que faran el passadís als jugadors verd-i-negre i en cada aturada del matx, quan normalment els joves del planter juguen a bàsquet, ho faran també representants dels clubs. El tècnic Carles Duran no haurà de descartar cap jugador perquè sense Gudul en té dotze. El tècnic Pedro Martínez torna a Badalona, igual que Marcelinho Huertas, amb una plantilla amb dos efectius en totes les posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)