FEB

Remuntada de fe, talent i joventut

LEB Or. El Barça, que perdia de 16 en el tercer quart, hi va creure amb un 18-1 espectacular

BARÇA B 88 OSCA 85

BARÇA LASSA B:Herun (22), Martínez (6), Figueras (5), Diagne (4), Font (16) –cinc inicial–; Koon (2), Esteban, Samanic (6), Dedovic (15), Kurucs (22). 25/45 dos, 10/22 triples (4 Font, 2 Samanic i Kurucs, 1 Dedovic i Herun) i 8/11 lliures. 36 rebots (8 Herun), 19 assis. (9 Figueras) i 108 valoració (26 Herun).LEVITEC OSCA:Marzo (4), Sans (17), Fernández (13), Van Wijk (8), Motos (3); Rodríguez (20), Durham (2), Pérez (8), Fontet (5). 23/46 dos, 7/19 triples (3 Rodríguez, 2 Sans, 1 Motos i Marzo) i 13/14 lliures. 25 rebots (10 Fernández), 15 assis. (4 Marzo) i 79 valoració (17 Sans).PARCIALS:18-21, 19-25 (37-46), 24-23 (61-69) i 27-16 (88-85).COMENTARI:Remuntada espectacular d’un Barça, que amb la victòria d’ahir s’allunya una mica més del descens. El 11-4 de sortida d’un Barça actiu va ser neutralitzat pels visitants ràpidament, amb un parcial de 2-17 (13-21), gràcies als punts de Fernández. Els de Julbe no van millorar gaire en el segon quart, amb un 2-13 de sortida. Tot i els esforços d’Herun sota els taulers, els locals no van poder evitar marxar al descans amb desavantatge (37-46). En la represa, la zona blaugrana no va funcionar gens. Dos triples van impulsar l’Osca, que va arribar a distanciar-se de 16 (52-68). Però un 18-1 entre el final del tercer quart i l’inici del darrer, en una reacció espectacular, ho va canviar tot en cinc minuts (70-69). A un del final i amb empat a 85, Pol Figueras va decidir amb una cistella i un tir lliure.