ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya no té opció contra el Baskonia (61-75)

Lliga Endesa. El Divina Joventut encaixa la onzena derrota seguida en una segona part sense història tot i les baixes de Shengelia i Granger

El Divina Joventut no aixeca el cap i ha encaixat la seva onzena derrota consecutiva a l’ACB contra el Baskonia (61-75) i no abandona l’última posició de la lliga. Els verd-i-negres han canviat el xip en defensa, molt més agressiva i frenant el potencial del Baskonia a la primera part (32-34). Però el problema ha estat sobretot el tir exterior on els de Carles Duran ha acabat amb una pobre sèrie de 4/25 triples. I així és impossible guanyar els vitorians encara que els de Pedro Martínez han perdut fins 23 pilotes. Però a la Penya li ha faltat talent sobretot a la segona meitat on només ha estat capaç d’anotar 12 punts en quasi 17 minuts. El Baskonia ha agafat una renda de 10 punts que ha anat mantenint sense patir pel triomf. Tot això el dia que els clubs de Badalona s’han unit per recolzar a la Penya en una de les millors entrades del club amb 6.832 espectadors. La nota negativa ha estat la lesió de Birgander que ha rebut un cop al pòmul i ha hagut d’abandonar el partit amb llitera.