FEB

Millor avui que demà

Lliga Femenina. L’Spar Citylift s’assegurarà la segona posició i el bitllet directe cap a les semifinals si derrota l’Snatt’s Sant Adrià a Fontajau. Les liles esgoten les possibilitats de ‘play-off’

Feia molt temps que l’Spar Citylift no disposava d’una setmana sencera per recuperar forces i preparar un partit amb calma. Aquesta ho ha pogut fer, amb la intenció de segellar avui mateix la segona posició i, per tant, el passi directe cap a semifinals de play-off, eludint la sèrie prèvia. El partit contra l’Snatt’s –es va avançar a dissabte perquè l’havia d’oferir Esport3 en directe, però se’n va desdir al final– serà el primer que les gironines disputaran a Fontajau des de la seva eliminació europea.

Dos nivells

Per potencial i densitat de recursos, les gironines són superiors, tal com va veure’s en els altres dos cara a cara de la temporada. Ara, a més, les liles arriben sense les lesionades Mireia Vila i Julia Reisingerova –entre totes dues, acumulaven 18 punts i 9,1 rebots– i tenen el dubte de Riley, que dijous es va fer un esquinç de turmell. “Els partits fàcils no existeixen. Elles encara tenen possibilitats de play-off i les lluitaran fins al final. La seva temporada és increïble”, diu el tècnic gironí, Èric Surís.

En l’any del seu debut en l’elit, l’Snatt’s ho està brodant. Va jugar la copa i ja fa temps que ha assegurat la salvació, l’únic objectiu del curs. Ara, i a falta de tres jornades, encara té possibilitats de play-off, si bé té tots els averages perduts amb els rivals directes. “És difícil que hi arribem perquè anem justes de forces. Era impensable repetir la primera volta [3-7 en la segona], però les lesions de Mireia i Julia ens han restat també equilibri en atac i això ens ha afectat en la rotació”, explica Fabián Téllez. Sigui com sigui, les liles són un visitant incòmode (6-5 el aquesta temporada).

Les lesions ens han limitat la rotació, però intentarem competir contra un rival que té de tot
Fabián Téllez
Crec que serà un partit atractiu. Tots dos apostem per la transició, per fer tirs ràpids i ens estem jugant coses
Èric Surís
2-0
precedents
aquest curs, favorables a l’equip gironí: 88-57 al setembre, en la prèvia de la Lliga Catalana i 61-85 en la primera volta, el 10 de desembre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)