FEB

bàsquet

LEB Or

El Lleida agreuja la crisi i suma la cinquena derrota seguida

LEB Or. Els de Comenge, negats en atac, ja perdien de 22 punts al tercer quart (57-35)

VALLADOLID 75 ACTEL 60

VALLADOLID:Alvarado (13), Reyes (13), Kok (4), De la Fuente (6), Gantt (10) -cinc-, Wade (7), Uta, Barnes, Astilleros (6), Paniagua, Graham (2) i Hopfgartner (14). 19/33 de 2. 9/27 triples (4 Hopfgartner, 2 Alvarado, 2 Reyes i 1 Gnatt). 10/13 lliures. 36 rebots (12 Reyes). 13 assi. (9 Alvarado) i 79 valoració (22 Alvarado).ACTEL FORÇA LLEIDA:Ogungbemi-Jackson (18), Derksen (6), Martí (7), Dukanovic (7), Karena (4) -cinc-, Feliu (2), Rubin de Celis, Sutina (3), Hermet, Mbaye (10) i Olaizola (3). 15/40 de 2. 4/15 triples (2 Jackson, 1 Sutina i 1 Dukanovic). 18/24 lliures. 30 rebots (5 Feliu). 6 assis. (2 Jackson) i 49 val (14 Jackson).PARCIALS:20-20, 16-6 (36-26); 21-11 (57-37) i 18-23 (75-60).COMENTARI:L’Actel Força Lleida va encaixar a Valladolid la cinquena derrota seguida i agreuja la seva crisi perquè els val·lisoletans el superen amb millor ‘basket-average’¨–ja havien guanyat al Barris Nord 71-81–.I això que durant els primers 15 minuts els de Borja Comenge van competir a un gran nivell (27-26). Però un parcial de segon quart nefast en què els lleidatans no van anotar cap punt va fer que la diferència creixés fins als 10 punts al descans havent anotat només sis punts en 10 minuts (36-26). En el segon temps semblava que l’Actel Força Lleida es tornaria a posar dins el matx, però un cop més va desaparèixer durant tres minuts del tercer període i la diferència es va disparar per sobre dels 20 punts (57-35 a 2:41 pel final). Els de Comenge, que acreditaven un increïble 8/28 tirs de dos i 3/10 triple, va acabar claudicant.