FCBQ

Victòria de mèrit contra el Tarragona

Copa Catalunya femenina (perm.). El Bencriada es fa fort a casa i aconsegueix un nou triomf per mantenir-se fora del descens

bencriada 74 tarragona 61

BENCRIADA BANYOLES:N. Trabal (4), Ferreiro (22), H. Trabal (9), Moreno (11), Duch (15) –cinc inicial–; Llagostera (4), Valera (6) i Compte (3). 8 triples: 5 Ferreiro, 1 Valera, 1 H. Trabal i 1 N. Trabal. 12/18 en tirs lliures. 15 faltes personals. Eliminada: H. Trabal.TGN FEM BÀSQUET:Fort (7), N. Vilamajor (4), Watson (18), Garcia (4), Pascual (13) –cinc inicial–; Romeu, Jimeno (6), L. Vilamajor (3), López (6), Vadillo i Ferrer. 4 triples: 1 L. Vilamajor, 1 Jimeno, 1 N. Vilamajor i 1 Pascual. 5/8 en tirs lliures. 16 faltes personals.PARCIALS:11–10, 23–13, 22–20 i 18–18.COMENTARI:El Bencriada es fa fort a la Draga i suma la segona victòria en dos partits. Després d’un intens però desencertat primer quart, les de Sandra Ventura van agafar les regnes del partit i se’l van fer seu. En el segon període, l’equip local va posar una marxa més i amb un gran encert i defenses alternatives, van aconseguir un bon coixí en finalitzar la primera meitat (34–23). En la represa es va demostrar que en el món del basquetbol, l’equip pesa més que les individualitats. Les banyolines van aconseguir parar l’americana Watson i, a partir d’aquí, van desenvolupar un joc sòlid que els va permetre aconseguir una màxima renda de +17 a cinc minuts del final (67–52) i deixar el triomf encarrilat i aprovat amb bona nota.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)