ACB

bàsquet

barça

Res no és fàcil

Lliga Endesa. El Barça Lassa venç en la pròrroga un partit que cedia 50-39 al descans i 89-81 a 1:46 del final

Pavelló: Coliseum Burgos
TitularT DorsalD NomN Temps jugatTJ PuntsP Dos punts2P Tres punts3P Un punt1P Rebots defensaRD Rebots ofensaRO AssistenciesAS Pilotes recuperadesPR Pilotes perdudesPP TapsTAP FaltesFC ValoracioVAL
* Equip titular

Els jugadors del Barça Lassa ja saben que no es pot guanyar cada partit de vint punts, però en el frenesí de la temporada un toc de realitat mai fa nosa.

Amb 9-20 en el marcador després de set minuts tot semblava fàcil, ahir, i el Burgos, un equip amb més joc que resultats per culpa del calendari, va recordar-li que sense una concentració adequada els quaranta minuts qualsevol equip pot pujar-li a collibè.

L’equip de Svetislav Pesic va veure’s desbordat en el segon quart (35-19) i en el descans perdia per 50-39. Els bons primers minuts van quedar en l’oblit i tocava serrar les dents si es volia tenir opcions. L’equip va fer-ho, però els locals van trobar sempre la manera de mantenir-se dempeus gràcies al joc de cara de Saiz i Vega. I a poc menys de dos minuts del final ho tenien fet (89-81). Però Claver i Heurtel van fer el penúltim esforç i van portar el partit a la pròrroga, i Jackson, amb un triple inicial i una suspensió a catorze segons que situava el 101-103 definitiu va rematar la feina. Amb patiment i amb molt material per analitzar, el Barça va enllaçar la cinquena victòria. I a continuar.

37
de valoració
de Thomas Heurtel, MVP de la setmana; el francès també va ser el màxim anotador (26 punts) i assistent (13) de la jornada
Han jugat molt bé en atac, i no ha estat fins que hem millorat la nostra defensa que hem trobat ritme per fer un bon joc
Svetislav Pesic
Tothom ha estat important, Jackson amb els punts en la pròrroga, per exemple. El que compta és guanyar