NBA

Els Rockets no perdonen

NBA. L’equip de Houston, liderat per James Harden i Chris Paul, va guanyar amb claredat un possible rival en el ‘play-off’

Els Rockets (56-14) es mantenen líders de l’oest amb tres victòries d’avantatge respecte als Warriors (53-17). L’equip de Houston va deixar decidit el partit a la mitja part (56-77) amb dos líders indiscutibles: James Harden (34 punts, 4 rebots i 12 assistències) i Chris Paul (18 punts, 8 rebots i 9 assistències). Els Rockets tenen un partit de nivell play-off la matinada que ve contra els Blazers (44-26), tercers de la conferència oest amb 13 victòries consecutives.

Els Raptors van perdre contra els Thunder i van trencar la ratxa d’11 victòries. El partit va ser igualat fins als últims moments, però Russell Westbrook va liderar l’equip d’Oklahoma cap a una victòria important de cara al play-off. Els Thunder es mantenen quarts (43-29) amb dos partits d’avantatge respecte al cinquè.

Anthony Davis va tornar a liderar els Pelicans (40-30) en la victòria contra els Celtics (47-23), que van jugar molts minuts amb suplents perquè ja estan classificats. Els Clippers van perdre contra els Blazers i estan fora de la zona de play-off, a dues victòries de diferència.

La jornada

Raptors - Thunder

125 - 132

Pelicans - Celtics

108 - 89

Timberwolves - Rockets

120 - 129

Clippers - Blazers

109 - 122

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)