ACB

bàsquet

joventut

La Penya té avui un dia clau per a la seva supervivència

Lliga Endesa. El ple de l’Ajuntament badaloní podria donar el vistiplau perquè rebi la subvenció de 750.000 euros de la Fundació Capital Europea del Bàsquet

El ple de l’Ajuntament de Badalona que es fa avui (18 h) a la sala de plens de la casa de la vila podria aprovar l’autorització perquè el Joventut rebi els 750.000 euros de subvenció de la Fundació Capital Europea del Bàsquet.

L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, explicava ahir que “s’estan ultimant els darrers tràmits tècnics i jurídics per poder incloure d’urgència aquest punt en l’ordre del dia”. Ahir aquest punt no hi era.

El president, Juanan Morales, també va mostrar la seva satisfacció tot i no voler cantar victòria abans d’hora: “Totes les parts sembla que estan en bona predisposició, totes les parts són conscients de la situació i ens volen ajudar, i ara es tracta de trobar els mecanismes.” Això ho va explicar després de la reunió que van fer al Palau Olímpic el Joventut, el secretari d’estat per a l’Esport –José Ramón Lete–, la Generalitat i representants de l’Ajuntament amb l’alcaldessa, Dolors Sabater, al capdavant.

Dijous hi ha junta

Els detalls de la situació econòmica de la Penya s’explicaran dijous en la junta general extraordinària d’accionistes que es farà al Palau Olímpic (20 h), on Juanan Morales explicarà la situació del club. Un dels punts de l’ordre del dia era la possible dissolució del Joventut, cosa ara mateix improbable.

“Impensable l’ACB sense la Penya”

José Ramón Lete va donar suport a un club com la Penya: “Seria impensable que l’ACB i el bàsquet espanyol no tinguessin el Joventut.” El secretari d’estat per a l’Esport va assegurar que estan buscant la fórmula per donar una subvenció d’uns 40.000 o 50.000 euros per al bàsquet formatiu, una xifra irrisòria. Lete va parlar amb la plantilla del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)