Eurolliga

El Barça Lassa es fon en l’últim quart (73-86)

Eurolliga. El Baskonia, físicament superior, fa un pas de gegant cap al ’play-off’

Segona derrota en els darrers tres dies del Barça Lassa en l’Eurolliga, aquest cop davant el Baskonia (73-86). Quasi sempre a remolc, els de Pesic han mantingut el tipus fins a final del tercer quart amb esforç i el canell de Koponen. Però, a partir de llavors, la major capacitat física del Baskonia –prèviament ja havia fet mal carregant el rebot d’atac– li ha permès estirar el resultat a principi de l’últim gràcies a un 0-14 de parcial de sortida (58-77, 34’). L’equip ha notat la falta de rotació ja que, a banda de les absències ja conegudes –Vezenkov, Sanders, Hanga i Séraphin–, s’hi ha afegit la de Tomic, baixa per un virus estomacal. Això ha propiciat també el debut en la competició d’Atoumane Diagne. Amb el triomf, els bascos fan un pas gairebé definitiu per jugar el play-off. Porta dues victòries respecte el novè, el Maccabi a qui rep la propera jornada al Buesa Arena.

En els blaugrana, que jugaran diumenge a la tarda a la pista de l’Obradoiro en la Lliga Endesa, el millor ha estat Koponen amb 21 punts i 5/5 triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)