FCBQ

Trenquen la mala ratxa amb solvència

Copa Catalunya

CEB GIRONA 80 CIUTAT VELLA 69

CEB GIRONA CITYLIFT:Rigat (11), Duran (2), Mora (19), Espinosa (9), Valls (5); Justícia (3), Pantrigo (3), Revilla (4), Artacho (18), Pujol, Cedacers, Paulí (6). 7 triples: 3 Rigat, 2 Mora, 1 Pantrigo, 1 Espinosa. 11/15 lliures. 17 faltes.CIUTAT VELLA:Igo (2), Bigorra (7), Aro (4), Tort (6), Fusté (3) –cinc inicial–; Farré, Garcia (6), Bernuz (23), Gómez (8), Molera (2), Bachs (6). 8 triples: 3 Bernuz, 2 Gómez, 1 Bigorra, 1 Fusté, 1 García. 9/12 en tirs lliures. 20 faltes personals.PARCIALS:16-18, 21-13, 25-19, 18-19.

Torna el millor CEB Girona. Els gironins van trencar ahir la ratxa de quatre derrotes seguides amb un triomf sòlid, fonamentat en una bona defensa a partir del segon quart i una gran fortalesa mental al darrer. Contra un equip físic en la línia exterior i Bernuz com a referència a dins, els de Morejón van marcar diferències en el segon període amb bona circulació. Un 13-2 abans del descans (37-31) i un 11-2 (48-33) en la represa van llançar els locals, que en el darrer quart van haver d’assegurar el triomf amb paciència en atac i solidesa en el joc.