NBA

Houston, com un coet

NBA. Els Rockets signen la millor marca de la seva història (59-14), s’allunyen dels Warriors, sense el lesionat Curry, i ja aspiren a l’anell

En aquest cas, a Houston no hi ha cap problema. De fet, l’equip sembla que va com un coet cap a l’anell amb la millor marca de la lliga durant bona part de la temporada. La victòria dels Rockets contra els Hornets ahir a la matinada –amb 27 punts de Harden i 18 i 16 rebots de Capela– ha confirmat el millor bagatge de la història de la franquícia: 59-14. “Estic content i crec que és genial. A ells els és completament igual”, va dir el tècnic Mike d’Antoni.

A darrere i cada cop més lluny hi ha uns Warriors amb seriosos problemes de lesions: Stephen Curry estarà com a mínim tres setmanes de baixa, amb un esquinç al lligament lateral del genoll esquerre, que es va fer dissabte. Un altre base estel·lar de la lliga a la infermeria és el director de joc dels Celtics, Kyrie Irving, que serà operat d’una lesió, també al genoll, i estarà entre tres i sis setmanes de baixa. Un altre equip de play-off a l’est, els Sixers, segueix a l’alça després de sumar la vuitena victòria en els darrers deu partits. Va ser contra Minnesota i amb 18 punts de Dario Saric i un triple doble del base australià Ben Simmons: 15 punts, 12 rebots i 13 assistències.

La jornada

Sixers - Twolves

120 - 108

Pistons - Bulls

117 - 95

Magic - Suns

105 - 99

Rockets - Pelicans

114 - 91

Grizzlies - Lakers

93 - 100

Mavericks - Hornets

98 - 102

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)