NBA

En ritme de ‘play-off’

NBA. Els Spurs de Pau Gasol es desfan en l’últim quart dels Thunder, un rival directe en la lluita per acabar entre els vuit primers a l’oest

Els Spurs de Pau Gasol es troben en una situació poc familiar, lluitant per cada possessió per assegurar-se una plaça en el play-off. Amb un 44-32 de balanç, els texans podrien acabar quarts de l’oest, però els resten sis partits per jugar i tenen el desè lloc a tres. Ho tenen encarat, però no val a badar perquè quatre dels sis enfrontaments són molt exigents (Rockets, Clippers, Blazers i Pelicans).

Contra els Thunder (44-32) els de San Antonio van patir de valent (103-99), i no va ser fins a l’últim quart (26-19) que van falcar el triomf, deixant Oklahoma en un 27% d’encert. “Ho he dit sempre: hem de defensar perquè tindrem nits en què el nostre atac no serà bo”, va dir Popovic. Pau Gasol va acabar amb 6 punts, 12 rebots i 3 assistències.