Eurolliga

L’adeu en el retorn de Bartzokas

Eurolliga. El Barça Lassa s’acomiada d’Europa rebent el Khimki (21 h, Esport3) de l’exentrenador blaugrana

El FC Barcelona Lassa tanca aquest vespre al Palau Blaugrana (21 h, Esport 3) el seu periple per l’Eurolliga enfrontant-se al Khimki de Georgios Bartzokas, l’entrenador blaugrana de la temporada passada.

A diferència del Barça, sense possibilitats de classificació per al play-off des de fa setmanes, el conjunt rus es presenta a la cita amb un lloc entre els vuit primers garantit, si bé encara que guanyi no passarà de la setena posició i això el portarà a jugar els quarts o bé contra el CSKA o bé contra el Fenerbahçe. L’equip de Bartzokas està passant un moment complicat des del punt de vista físic –Sved no va jugar en l’últim partit de la VTB amb molèsties al turmell–, i arriba sense els lesionats Honeycutt, Anderson i Sokolov. Per la seva banda, el Barça busca una victòria que, segons quins resultats hi hagi en la resta de la jornada, el podria situar, en el millor dels casos, en l’onzena posició final.

És l’últim partit en l’Eurolliga i hem d’acabar bé una temporada en què no hem estat al nivell del Barça
Svetislav Pesic
Ens cal defensa i concentració, perquè si deixem que facin el seu joc és obvi que tenen talent per anotar molt
Georgios Bartzokas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)