FCBQ

Paguen la relaxació

Copa Catalunya. Els gironins donen vida als locals en la segona meitat i acaben cedint al final tot i disposar d’un triple clau per guanyar

TORREFORTA 85 CEB GIRONA 81

TORREFORTA:Tucker (36), Yago (10), Claverias (4), Orosco (18), Quesada (3) –cinc inicial–; Hernández (1), Menéndez, Huertas, Santos, Laya (2), Plaza (11). 8 triples: 5 Tucker, 2 Yago, 1 Plaza. 13/24 tirs lliures. 15 faltes. Cap eliminat.CEB GIRONA CITYLIFT:Pantrigo (6), Mora (10), Paulí (12), Duran (3), Valls (6) –cinc inicial–; Justícia (6), Pujol, Artacho (6), Revilla (4), Rigat (3), Espinosa (21), Tort (4). 12 triples: 5 Espinosa, 2 Pantrigo, 2 Mora, 1 Rigat, 1 Paulí, 1 Tort. 9/11 lliures. 22 faltes. Eliminat: Valls.PARCIALS:17-22, 19-22, 29-21, 20-16.COMENTARI:Derrota gairebé en l’últim instant del CEB Girona, que va disposar del triple clau per guanyar a segons del final i amb 83-81. No va entrar. Però abans es van cometre massa errors. Després d’un 9-0 inicial els gironins es van posar les piles i van desplegar el seu ritme i la seva defensa. Controlant el rebot, a poc a poc els visitants van anar controlant el partit i el marcador (36-44 en el descans), tot i els triples de Tucker, que va aguantar el Torreforta en el segon quart. En la represa Espinosa va fer mal des de 6,75 però els de Morejón no van acabar de trencar. I ho van pagar. Van arribar les pèrdues i va baixar el to defensiu. Regals que van aprofitar els locals al darrer quart per fer un 11-0 de sortida i deixar gairebé enllestit el triomf. La remuntada posterior i final del CEB (0-10) no va tenir premi.