FCBQ

La cistella es fa petita

Copa Catalunya femenina. Un molt mal dia local en el tir exterior (1/15 en triples) enterra les opcions grupistes, en un partit massa fluix

GEIEG 33 VILADECANS 41

GEiEG GVC GAESCO:Coma (5), Bagaria, Comella (2), Pairó (5) i González (7) –cinc inicial–; Valdayo, Solé (3), Jòdar (9), Bartolí, Condom, Mayoral (2). 1 triple: Jòdar. 10/18 en tirs lliures. 17 faltes personals.UNILEVER VILADECANS BF:Agout, Jiménez (7), Tatche (6), Marcelo (11) i Mariscal –cinc inicial–; Guerrero (3), Pascual (5), Simon (2), Casanovas (7) i Sala. 5 triples: 2 Jiménez, 1 Tatche, Pascual i Marcelo. 20 faltes personals.PARCIALS:8-18, 12-7, 6-6 i 7-10.COMENTARI:Quan no volen entrar no hi ha manera. Ahir al GEiEG la cistella del Lluís Bachs es va fer més petita que mai. L’1/15 en triples, el 10/18 en tirs lliure i menys d’un 30% en tirs de dos ho diu tot. En un partit de baixíssima anotació de tots dos equips, l’avantatge inicial del Viladecans va marcar la diferència. I és que el 4-15 als sis minuts de partit va ser un matalàs fonamental per a les visitants. Després de la mala sortida, el GEiEG va optar per defenses alternatives, que van col·lapsar el joc rival però no van propiciar la remuntada. De fet, després del descans (20-25), ningú va anotar durant els sis primers minuts de represa. En el darrer quart, les grupistes van arribar a posar-se 32-33 a cinc minuts del final, però les errades en triples totalment alliberats i els problemes en el rebot (19 d’ofensius del Viladecans) van dictar sentència.