FEB

L’Spar Citylift renova Eric Surís

Bàsquet. L’entrenador es compromet per una temporada més just abans del “play-off” pel títol

L’actual tècnic de l’Spar Citylift Girona, Eric Surís, ha acceptat l’oferta de renovació del club per ampliar per una temporada més el seu contracte. Ho ha fet aquest mateix divendres en presència del president Cayetano Pérez.

Surís va arribar al club la temporada 2016-2017 procedent del CB Salt, on dues temporades enrere havia assolit l’ascens de l’equip a Lliga EBA. En la seva primera campanya al bàsquet femení d’elit, el gironí va obtenir un meritori subcampionat a la Copa de la Reina i a la Lliga Femenina 1.

Aquest any, a banda de repetir subcampionat a la copa, també ha estat part important de dues fites històriques: ha igualat el rècord de victòries del club a la màxima divisió en temporada regular, amb un total de 23, i ha aconseguit portar l’equip fins als quarts de final de l’Eurocopa.

Amb aquest gest el club i el tècnic han escenificat el desig, que ambdues parts ja havien comentat diverses vegades, de fer efectiva la seva continuïtat dins de l’entitat. Es tracta, doncs, d’un nou exemple del projecte continuista i sòlid que el club vol anar madurant pas a pas.

Aquesta renovació se suma a les tres que el club ja ha tancat fins ara: Núria Martínez, Nadia Colhado i la capitana Rosó Buch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)