FCBQ

Una actuació rodona

Copa Catalunya femenina. El treball defensiu propulsa el GEiEG GVC Gaesco, que s’emporta una victòria incontestable de l’Hospitalet

L’HOSPITALET 49 GEIEG GVC 62

CEJ L’HOSPITALET:Codina (7), Perera (7), Mora (4), De Sola (2), Bargalló (10) –cinc–; Illa (5), Pérez (2), Moreno, Alonso (5), Dutren (7) i Sánchez. 3 triples: 1 Codina, Illa i Alonso. 8/14 tirs lliures. 22 faltes personals.GEIEG GVC GAESCO:Solé (5), Cornellà, Bagaria (2), Pairó (10), González (9) –cinc–; Coma (14), Jódar (11), Bartolí i Mayoral (9). 3 triples: 2 Jódar i 1 Mayoral. 17/25 tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS: 11-15, 10-15; 12-16 i 16-16.COMENTARI:Si bé les possibilitats de jugar la final a quatre són remotes, el GEiEG va obtenir ahir una victòria, amb l’afegit de l’’average’ que encara el manté matemàticament viu a dues jornades del final. Les grupistes, amb defenses alternatives i atentes al balanç defensiu, van collar de seguida el rival. Els van tapar les penetracions i el seu atac se’n va ressentir, com s’apreciava a mitja part (21-30). A la tornada de vestidors, les locals van apostar per una defensa zonal i el GEIEG va patir uns minuts de col·lapse, però no es van acostar mai prou per posar en risc el triomf.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)