FCBQ

Victòria vital del CEB Girona, que agafa aire

Copa Catalunya. Va decantar el partit a favor seu amb un 16-5 en els últims sis minuts

CEB GIRONA 75 SANTFELIUENC 63

CEB GIRONA:Tort (3), Justícia (2), Espinosa (18), Valls (10), Artacho (12) –cinc–; Rigat (2), Duran (4), Mora (11), Pantrigo (3), Revilla (6), Pujol (3) i Paulí (1). 6 triples: 4 Espinosa i 1 Mora i Pantrigo, ). 19/21 tirs lliures. 19 faltes.SANTFELIUENC:Martin G. (3), Meri (2), Martín C. (9), Miralles (9), Redondo –cinc–; Verano (6), Puerta (10), Martín S (2), Coego (15) i Vázquez (7). 7 triples: 3 Miralles i 1 Martín G, Verano, Puerta i Vázquez. 16/19 tirs lliures. 22 faltes .PARCIALS:21-20, 24-13, 12-18 i 18-12.COMENTARI:En aquest punt de la temporada, assegurar els partits a casa és bàsic, i això és el que va fer ahir el CEB Girona en el camí per evitar la promoció de permanència. El ritme alt d’entrada li va donar la iniciativa, per bé que el Santfeliuenc basant-se en situacions d’un contra un, especialment de Coego, resistia les seves envestides. Amb tot, els gironins van fer una estrebada, posant una marxa més en tot, abans de mitja part (45-33). No sortiria igual al tercer quart i el rival li ho va fer pagar, posant pilotes a dins i endurint el partit, fet que ho va igualar tot (59-58, 34’). L’equip no va defallir i, recuperant les virtuts de segon quart, va tancar el duel amb un 16-5 en sis minuts, amb Mora de protagonista i sense concedir cap cistella en joc al rival.