FCBQ

L’esforç té la seva recompensa

Copa Catalunya femenina (perm.). Pas endavant del Bencriada en la seva lluita per allunyar-se definitivament del descens

st. nicolau 61 bencriada 63

SANT NICOLAU:R. Pérez, Llobet (7), Verge (11), Volart (3), Bonet (14) –cinc inicial–; A. Pérez (12), Oliver (7), Ulbia (7), Aguilera i Costa. 6 triples: 2 A. Pérez, 1 Llobet, 1 Volart, 1 Oliver i 1 Ulbia. 7/11 en tirs lliures. 30 faltes personals. Eliminada: Oliver.BENCRIADA:N. Trabal (7), Ferreiro (16), H. Trabal (5), Thió (3), Duch (17) –cinc inicial–; Llagostera (3), Valera (4) i Moreno (8). 7 triples: 3 Ferreiro, 3 Duch i 1 H. Trabal. 19/40 en tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:21–9, 11–20, 21–15 i 8–19.COMENTARI:Victòria agònica del Bencriada. Tot i les baixes –només vuit jugadores disponibles– l’equip de Sandra Ventura va competir en una pista molt hostil i contra un rival que també li urgia la necessitat d’emportar-se el partit. La primera part va ser molt igualada i si primer colpejava l’equip local, en el segon quart responia el visitant. En la represa, la intensitat defensiva del conjunt vallesà impedia remuntar a les del Pla de l’Estany, que tot i això es mantenien dins del matx gràcies als punts de Duch i Ferreiro. En el darrer quart, les banyolines no es van rendir i gràcies a bones defenses van arribar a l’últim minut amb empat a 61. Va ser llavors quan, a 33 segons del final, Núria Trabal va fer una cistella de dos que va acabar donant un triomf valuosíssim al seu equip.