FEB

L’ICL es refà d’un mal primer temps (78-75)

LEB Or. El Manresa derrota el Valladolid i continua depenent d’ell per acabar segon

ICL MANRESA 78 VALLADOLID 75

ICL MANRESA:Trias (18), Lundberg (16), Martín (8), Costa (11) i Muñoz (4) –cinc inicial–; Hamilton (10), Sakho (4), García, Allen (6) i Gintvainis (1). 29/51 de 2, 4/21 triples (2 Lundberg i 1 Costa i Muñoz), 8/15 tirs lliures, 38 rebots (8 Muñoz), 18 assistències (4 Costa i Muñoz) i 92 de valoració (22 Trias).VALLADOLID:Gantt (20), Alvarado (6), Reyes (3), De la Fuente (16) i Kok (6) –cinc inicial–; Wade (16), Uta, Barnes (4), Astilleros (4), Graham i Hopfgartner. 13/36 de 2, 13/25 triples (6 Gantt, 2 Wade, Alvarado i De la Fuente i 1 Reyes), 10/17 tirs lliures, 31 rebots (8 De la Fuente), 14 assistències (7 Alvarado) i 64 de valoració (21 De la Fuente).PARCIALS:15-21, 16-20 (31-41); 24-14 (55-55) i 23-20 (78-75).COMENTARI:L’ICL Manresa (24-8) va ser a temps de refer-se d’una mala primera meitat i va acabar emportant-se una soferta victòria contra un Valladolid que va estar molt inspirat en el tir exterior –Gantt va acabar amb 6/8–. En el descans pintaven bastos per als d’Aleix Duran (31-41), que al contrari que el rival van estar molt desencertats de tres (4/21), però un 9-0 de sortida en el tercer quart va reanimar-los i els va donar la iniciativa, malgrat que els intents per trencar el partit no van reeixir i va ser una cistella de Martín i una de Costa (76-69 a 1:01) que finalment va posar fi a la resistència visitant.