FEB

Èric Surís

Tècnic de l’Spar Citylift

“Segur que dijous no serà tan fàcil”

Èric Surís havia subratllat la importància de situar l’1-0 en la semifinal, i va celebrar el treball de l’equip. “Potser al principi ens ha costat una mica entrar en calor. Quinze dies sense competició es noten, però a mesura que passaven els minuts ens hem sentit millor. El pas endavant l’hem fet a la segona meitat, defensant més dur i trobant el joc en transició que tant ens agrada”, va explicar el tècnic gironí, que hi va afegir: “Han apostat per defenses alternatives, si bé crec que sempre ens hem trobat còmodes en atac. En aquest sentit, el triple ens ha donat molt i ens ha ajudat.”

El 4-0 de balanç entre els dos equips enguany no vol dir, segons Surís, que la sèrie estigui destinada a acabar per la via ràpida: “Són un equip de nivell, dur i amb jugadores que en saben molt, de bàsquet. No ens hem de deixar portar ara per la diferència del resultat d’avui [ahir]. Hi ha hagut alternatives durant el partit i segur que dijous no serà tan fàcil.” “Hem fet el primer pas i ara el que volem és fer el segon per ser en la final. Ens posarem a treballar a partir de demà [avui] i ens prepararem per intentar guanyar a Saragossa”, va concloure el preparador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)