FEB

Una final al Joan Busquets

LEB Or. El Prat i l’ICL Manresa s’enfronten en la penúltima jornada amb el balanç igualat (24-8) i buscant l’avantatge de camp en el ‘play-off’

El partit de la penúltima jornada de la fase regular que es juga al Joan Busquets –com tota la resta, a les nou del vespre– enfronta el Prat amb l’ICL Manresa.

Amb els dos equips empatats amb 24-8 de balanç, el triomf és or en la pugna per tenir avantatge de camp en totes les eliminatòries del play-off. De fet, en el cas de l’equip del Bages seria matemàtic perquè en la primera volta al Nou Congost va vèncer 75-62 els pratencs. És a dir, que els potablava necessiten guanyar per catorze o més punts per assegurar definitivament la segona posició. Una victòria de l’equip d’Arturo Álvarez per menys de tretze punts deixaria la resolució pendent de la darrera jornada, en el qual hi ha dos duels catalans programats: l’ICL-Actel Força Lleida i el Barça B-Prat.

Els lleidatans i els blaugrana, per la seva banda, estan immersos en la lluita per no acabar en places de descens. Tenen un 11-21 com el Palma, el Clavijo i el Sammic, amb el darrer enfrontament directe entre els cinc equips previst per avui (Sammic-Clavijo). Ni l’Actel, que rep el Palència, ni el Barça, que visita Valladolid, tenen cap 0-2 contra els seus rivals, clau en cas d’empats amb més d’un equip.

La 33a jornada

Corunya - Breogán

21 h

Oviedo - Peñas Osca

21 h

Ourense - Palma

21 h

Valladolid - Barça Lassa B

21 h

Prat - ICL Manresa

21 h

Actel F. Lleida - Palència

21 h

Càceres - Castelló

21 h

Melilla - Araberri

21 h

Sammic ISB - Clavijo

21 h

Equip Pts PJ PG PP PF PC

Breogán 58
32 26 6 2774 2403

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)