FEB

L’Spar Citylift, a la final (44-57)

Lliga Femenina. L’Uni supera el Mann Filter a Saragossa i es jugarà el títol contra l’Avenida, des de dijous que ve a Salamanca

L’Spar Citylift s’ha classificat per a la final de la Lliga Femenina després de tancar la semifinal amb el Mann Filter per la via ràpida a Saragossa (2-0). L’Uni, que ha resolt el duel en el tercer quart amb només 5 punts encaixats, només s’ha vist per darrere en el marcador en el 2-0 i després d’un 0-7 (2-7) ha gaudit de mínims avantatges fins que Rosó Buch i Núria Martínez han sentenciat des del perímetre amb dos triples seguits (28-38 i 28-41).

La final entre l’Avenida i l’Spar Citylift, també al millor de tres partits, comença dijous al Würzburg de Salamanca (21 h) i, el segon enfrontament, serà diumenge (19 h) a Fontajau. El tercer partit, en cas que fos necessari, seria el dimecres 2 de maig. Aquest curs, el balanç entre els dos equips és de 4-0 per a les castellanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)