FCBQ

La Bisbal s’acosta a la promoció d’ascens

la bisbal 88 l’escala 62

SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo (7), Mateu (12), Òdena (8), Frau (13), Barrasa (14) –cinc inicial–; Terrades (7), Ramírez (3), Soler (5), Poch (2), Candelario (8), Castelló (9). 10 triples: 3 Castelló, 2 Candelario, 1 Castillo, Terrades, Ramírez, Soler, Mateu. 8/9 en tirs lliures. 19 faltes.L’ESCALA:Esponellà (16), Martí (8), Usán (5), Alonso (13), Martini (5) –cinc inicial–; Ferrer (6), Quintana (4), Cantenys (2), Mclow (3). 8 triples: 4 Esponellà, 2 Alonso, 1 Usán, Martini. 8/20 en tirs lliures. 12 faltes.PARCIALS:27–23, 23–14, 11–13, 27–12.COMENTARI:Important victòria de la Bisbal, que s’acosta a la zona de promoció d’ascens. El primer quart va estar molt equilibrat, però cinc triples consecutius i un parcial de 19–3 en el segon període van trencar el partit. Després del descans, el ritme de joc va ser més lent i les defenses es van imposar als atacs. Els de l’Escala van intentar reaccionar però en l’últim quart els locals van saber administrar bé l’avantatge que tenien i van jugar amb més ritme i més intensitat.