FCBQ

Treballat triomf palamosí en una pista complicada

berga 65 palamós 71

SANTA EUGÈNIA BERGA:Comas (9), Parareda (10), Rovira (3), Vilamu (3), Pujades (9) –cinc inicial–; Gómez (5), Serrat (14), Roquer (5), Neil, Camprubí (1), Armenteras (6). 6 triples: 2 Serrat, Parareda, 1 Gómez, Roquer. 5/20 en lliures. 26 faltes. Eliminats: Camprubí, Roquer.MULTISERVEIS PALAMÓS:Franc (17), Ureña (9), Marcos (7), Latorre (6), Ayachi (16); Ferré, Jordà, Iruela (8), García (3), Nicolás (5). 5 triples: 2 Iruela, 1 García, Marcos, Ureña. 22 faltes.PARCIALS:14–17, 15–20, 13–12, 23–22.COMENTARI:Visita i victòria del Palamós en una pista difícil, on als equips visitants els costa habitualment agafar el ritme i davant un rival que necessita guanyar per sortir de la zona de promoció de descens. Des de bon inici es va veure un partit amb molta lluita. Amb petits parcials es va arribar al descans amb un 29-37. En la segona part es va imposar el joc visitant amb un gran encert prop de la cistella. Els locals es van acostar en el marcador, però sense possibilitat de triomf.