ACB

La Penya ha sumat els mateixos triomfs en cinc partits que en els 24 primers

Lliga Endesa. Duran considera que l’èxit és perquè “som un equip, Nico Laprovittola és el líder però la resta ha fet un pas endavant”

La Penya ha marxat aquest matí cap a Múrcia, on demà té un nou repte en partit avançat per la disputa de la Champions League dels murcians. El Divina Joventut hi arriba amb màxima confiança i amb satisfacció com subratllava ahir en l’entrenament el seu tècnic, Carles Duran, qui en les últimes cinc jornades ha aconseguit els mateixos triomfs (4) que en les primeres 24 jornades de lliga: “Estem contents i és normal perquè la Penya acumula tota una temporada patint però tenim un nou repte a Múrcia, l’alegria també ens està ajudant perquè tot sigui més fàcil.” Duran destaca el gran treball col·lectiu com el secret de l’èxit: “Estem sent un equip perquè Kulvietis és cert que va fer el triple final però va anotar els set últims punts, cadascú està aportant el que pot i el que sap i en les pròximes jornades, si ho assolim, el nou repte serà un èxit col·lectiu.” Dels pròxims partits que tenen els verd-i-negres Duran té clar que no es pot abaixar la guàrdia: “El calendari és exigent i si volem salvar-nos haurem de guanyar equips de play-off com són el Múrcia, el València i l’Unicaja”. També ha de rebre el Fuenlabrada i anar a Sant Sebastià.

Els qüestionats 4

Un dels motius de l’èxit de la Penya és la millora de Gielo i Kulvietis, els dos quatres de l’equip que van estar qüestionats perquè no estaven rendint al nivell esperat. Ara tots dos aporten amb Gielo sent determinant a Saragossa i Kulvietis decisiu a Burgos. El polonès assegura que les coses han canviat molt: “Estem amb confiança, el nou entrenador ens ha donat energia i estic jugant millor, no crec que hagi jugat malament, sempre he estat a un nivell correcte ajudant l’equip però amb poc encert i ara estic millor sobretot en el tir.”

LES FRASES

Estem sent un equip, i de Kulvietis és cert que fa el triple però anota els últims set punts, tots aporten el que poden i saben
Estem contents perquè la temporada ha estat duríssima per a la Penya i jugar amb alegria ajuda
Carles Duran
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT
No ha estat fàcil per als quatres de l’equip però ara el Saulius i jo estem amb confiança
Tomasz Gielo
ALER PIVOT DEL DIVINA JOVENTUT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)